Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Filled Under:

ALERT! Σοβαρή και μυστηριώδη ασθένεια ΧΤΥΠΑ τα παιδιά...



Πανικός επικρατεί στις Ηνωμένες Πολιτείες εξαιτίας μια αρρώστιας που αφήνει παράλυτα τα παιδιά. 
Οι γιατροί, όσο και να έχουν προχωρήσει σε σειρά εξετάσεων στα παιδιά που έχουν νοσήσει, δεν έχουν κατορθώσει να ανακαλύψουν τη φύση της ασθένειας, όπως και την αντιμετώπιση της. 
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση που αναφέρεται στην εφημερίδα "Los Angeles Times". Μια μητέρα περιγράφει ότι ο γιος της παρουσίασε ξαφνικά πρόβλημα κινητικότητας αρχικά στα πόδια του και στη συνέχεια, το μόνο που μπορούσε να κάνει είναι να κινεί τα ματιά του. 
Οι γιατροί εξέτασαν το παιδί για τον ιό της πολιομυελίτιδας και για τον ιό του Δυτικού Νείλου. Ωστόσο, τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά. 
Από το 2012 εκατοντάδες παιδιά έχουν παρουσιάσει τέτοια συμπτώματα και οι γιατροί, μη μπορώντας να την εξηγήσουν, τη βάφτισαν "οξεία χαλαρή μυελίτιδα". 
Οι αριθμοί παιδιών που έχουν νοσήσει σοκάρει, καθώς από τον Αύγουστο του 2014 έως τον Γενάρη του 2015, 120 παιδιά σε 34 πολιτείες έχουν χτυπηθεί από τη μυστηριώδη ασθένεια. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌