Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Filled Under: ,

Τώρα ΒΟΜΒΑ μεγατόνων απο Πούτιν: «Θα βοηθήσουμε την Ελλάδα να ΚΟΨΕΙ το βήχα της Τουρκίας»

Τώρα ΒΟΜΒΑ μεγατόνων απο Πούτιν: «Θα βοηθήσουμε την Ελλάδα να ΚΟΨΕΙ το βήχα της Τουρκίας»

Ρωσική ασπίδα προστασίας στα νησιά μας…

Ζητήσαμε βοήθεια από τη Μόσχα λόγω Τουρκίας…
«Τα ρωσικά πλοία να ανεφοδιαστούν στα ελληνικά λιμάνια»
Toυ Βασίλη Καπούλα
Πολύ άσχημες εξελίξεις έρχονται στα ελληνοτουρκικά με την Ελλάδα να τρέχει στη Μόσχα για βοήθεια αρνούμενη να υποκύψει στις αμερικανικές πιέσεις γνωρίζοντας ότι φτάνει η ώρα μηδέν με την Άγκυρα.
Φαίνεται ότι γίνονται κινήσεις τελευταίες στιγμής εν μέσω επερχόμενης θύελλας στα ελληνοτουρκικά. Aυτό δείχνει η κίνηση αυτή η οποία μεταδίδεται εκτάκτως σε όλα τα ρωσικά ΜΜΕ. Φυσικά στόχος είναι ο ρωσικός Στόλος να προσφέρει «ασπίδα» προστασίας απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις.
«Η Αθήνα ακολουθεί μια κυρίαρχη πολιτική ανεξάρτητου κράτους στις σχέσεις με τη Μόσχα, ο ρωσικός Στόλος θα μπορεί να ελλιμενιστεί στα ελληνικά λιμάνια και να λάβει όλες τις αναγκαίες προμήθειες» ανέφερε πηγή του Ελληνικού Υπουργείου Άμυνας σε ρωσικά ΜΜΕ.
«Η Αθήνα θεωρεί απαράδεκτη οποιαδήποτε πίεση ώστε να απαγορευτεί στα ρωσικά πλοία ο ανεφοδιασμός σε ελληνικά λιμάνια. Όλες οι συζητήσεις πάνω σε αυτό το θέμα έχουν διακοπεί» τόνισε ο αξιωματούχος.
«Η θέση του Ελληνικού Υπουργείου Άμυνας είναι ξεκάθαρη για τις σχέσεις με τη Ρωσία. Η Ρωσία δεν είναι ο εχθρός μας, η Ρωσία είναι σύμμαχος μας, εχθρός είναι το ISIS και οποιαδήποτε τρομοκρατική οργάνωση».
Όταν ρωτήθηκε ο Έλληνας αξιωματούχος από Ρώσο ανταποκριτή αν το θέμα του ανεφοδιασμού του ρωσικού Στόλου τέθηκε κατά την επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα ο αξιωματούχος απάντησε θετικά προσθέτοντας όμως ότι «δεν υπήρξε πίεση»(ποιος όμως το πιστεύει αυτό;)
«Ακόμη και αν ο Μ.Ομπάμα ήθελε να ασκήσει πίεση, εμείς δεν θα το συζητούσαμε καν. Η συζήτησε ξεκίνησε και συνεχίστηκε και για τη Κύπρο επειδή ο ΠτΔ, Π.Παυλόπουλος, είπε ότι δεν δεχόμαστε τις δυνάμεις τουρκικές κατοχής και το σύστημα εγγυήσεων».
«Eξάλλου ο Μ.Ομπάμα δεν έκανε επίσημη δήλωση για το Ρωσικό Στόλο».
To θέμα είναι τι παίρνουμε ως αντάλλαγμα από τη Μόσχα… Πληροφορίες για τουρκικές κινήσεις; Η Μόσχα έχει απλώσει ένα τεράστιο δίκτυο συλλογής πληροφοριών στην Τουρκία… 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌