Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Filled Under: ,

Τώρα ΜΟΛΙΣ ανακοινώθηκε: «Δυστυχώς ΕΚΤΟΣ ευρώ η ελλάδα»

Τώρα ΜΟΛΙΣ ανακοινώθηκε: «Δυστυχώς ΕΚΤΟΣ ευρώ η ελλάδα»

ΔΕΙΤΕ το βίντεο που ακολουθεί…

Μια δήλωση ΒΟΜΒΑ έγινε πριν από λίγες ώρες από πασίγνωστο πολιτικό πρόσωπο.
«Δε θα μας δώσουν τέταρτο μνημόνιο, θα μας διώξουν από το ευρώ.»
Αλλαγή κυβέρνησης άμεσα ζητεί η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Ντόρα Μπακογιάννη λέγοντας ότι δεν είναι σίγουρη ότι έρχεται τέταρτο μνημόνιο, καθώς, όπως εκτίμησε «είναι χειρότερα τα πράγματα, θα μας διώξουν».
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99,5 κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι το μόνο που έχει προχωρήσει στις ιδιωτικοποιήσεις είναι ό,τι ξεκίνησε επί Ν.Δ., δεν έχει δώσει λύση στα κόκκινα δάνεια και κατά συνέπεια
«δεν έχετε μπορέσει να προχωρήσετε σε λύση του θέματος των τραπεζών και έχετε αφήσει και δυό από τις 4 συστημικές τράπεζες, χωρίς ηγεσία επί έξι μήνες».
Για το τέταρτο μνημόνιο τόνισε ότι: «δεν είμαι καθόλου βεβαία ότι θα μας δώσουν άλλο μνημόνιο, είναι χειρότερα τα πράγματα, θα μας διώξουν, θα γίνει δηλαδή το χατίρι του Σόιμπλε, παιδιά μου πάρτε και μερικά λεφτά και βγεστε έξω από το ευρώ».
Y.Γ. Και όλα αυτά τα λέει η κυρία Ντόρα, η οποία βέβαια έχει υπερψηφήσει ΟΛΑ τα μνημόνια μέχρι τώρα που πέρασαν από την βουλή…Καμαρώστε λοιπόν τους σωτήρες μας….
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ:

2 σχόλια:

  1. ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΎΜΕ ΛΙΓΟ. ΜΑΣ ΈΧΕΤΕ ΚΟΎΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΆ ΠΟΥ ΠΕΤΆΕΙ Ο ΚΆΘΕ ΕΝΑΣ, ΤΏΡΑ ΕΊΝΑΙ ΌΛΟΙ ΠΑΝΤΟΓΝΟΣΤΕΣ ΜΟΛΙΣ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΛΕΤΕ ΩΡΕ ΜΕ 600δις κατατεθημενα η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΝΓΚΗ ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΙΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΕΒΑΜΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌