Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Filled Under:

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Νέα ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ! Κίνδυνος για τη δημόσια υγεία...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Νέα ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ! Κίνδυνος για τη δημόσια υγεία…
Ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσοκομείο Κιλκίς, Αχιλλέας Καλεμκερίδης, καταγγέλλει την εμφάνιση άλλων εννέα κρουσμάτων ηπατίτιδας Α στις δομές φιλοξενίας προσφύγων στη Νέα Καβάλα.
 
Όπως υπογραμμίζει, οι ασθενείς είναι ηλικίας από 6 έως 21 ετών και νοσηλεύονται στην παιδιατρική και παθολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.
 
Το τρομακτικό είναι ότι μέσα σε διάστημα λίγο μηνών, τα κρούσματα ηπατίτιδας έχουν φτάσει τα 38 και ο κ. Καλεμκερίδης απαιτεί από τους αρμόδιους να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα.
 
Στον αντίποδα, ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) και γενικός συντονιστής του Συντονιστικού Οργάνου του υπουργείου Υγείας για το προσφυγικό, Νίκος Παπαευσταθίου, τονίσει ότι σε όλα τα κέντρα φιλοξενίες γίνονται έλεγχοι και εμβολιασμοί και ότι το ΚΕΕΛΠΝΟ είναι διαρκώς σε ετοιμότητα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌