Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Filled Under:

Αναζητείται ΠΥΓΜΗ! Θα την βρει ο Υπουργός Εξωτερικών;..

Οι αλβανικές αρχές έδωσαν προθεσμία πέντε (5) ημερών σε 19 οικογένειες της ελληνικής Εθνικής Μειονότητας της Χειμάρρας να εκεννώσουν τα σπίτια τους καθώς θα κατεδαφιστούν. Η κατεδάφιση θα γίνει στο πλαίσιο υλοποίησης σχεδίου για την ανάπτυξη του κέντρου της πόλης.
Το υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας την ακύρωση της κατεδάφισης. «Η προστασία των περιουσιακών δικαιωμάτων αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα των 5 προϋποθέσεων που έχει θέσει η ΕΕ για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Αλβανίας», αναφέρει. Καλεί μάλιστα την Αλβανία να αποδείξει ότι είναι Κράτος Δικαίου και λειτουργεί ως τέτοιο. Επιπλέον χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός ότι ο δήμαρχος Γιώργος Γκόρος υπέγραψε τα ειδοποιητήρια κατεδαφίσεων.
Πιστεύει κανείς στο ΥΠ.ΕΞ ότι θα σταματήσουν; πιστεύει κανείς ότι μία ανακοίνωση που έχει περάσει στα ψιλά, ακόμα και των ελληνικών ΜΜΕ θα εμποδίσει την Αλβανία από το να πράξει αυτά που έχει αποφασίσει; σε αυτά τα ζητήματα απαιτείται πυγμή.
Αναζητείται πυγμή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌