Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Παραλίγο ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ στη ΓΕΡΜΑΝΙΑ!12χρονος ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ήταν έτοιμος...

Οι εικόνες με ανήλικους, ζωσμένους με εκρηκτικά, έτοιμους να σκορπίσουν το θάνατο και τον τρόμο, δεν είναι οικείες μόνο στη Συρία και το Ιράκ. Δυστυχώς έχουν φτάσει και στην Ευρώπη.
Η είδηση που δημοσιεύει το περιοδικό Focus πως έχει συλληφθεί ένα 12χρονο αγόρι γιατί επιχείρησε να πυροδοτήσει εκρηκτικό μηχανισμό σε υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά στη Γερμανία, κάνει το γύρο του κόσμου.
Το αγόρι είναι Γερμανός υπήκοος με καταγωγή από το Ιράκ και θεωρείται ύποπτος για σχέσεις με το ISIS. Έχει ήδη συλληφθεί και κρατείται με την κατηγορία της απόπειρας πυροδότησης εκρηκτικού μηχανισμού σε χριστουγεννιάτικη υπαίθρια αγορά στην πόλη Λούντβιχσχάφεν της δυτικής Γερμανίας. Το περιοδικό Focus επικαλείται δικαστικές πηγές και τις δυνάμεις ασφαλείας της χώρας.
Ο 12χρονος γεννήθηκε το 2004 στο Λούντβιχσχάφεν, θεωρείται "βαθιά ριζοσπαστικοποιημένος" και φέρεται να έχει στρατολογηθεί από μέλος του ISIS. Στις 26 Νοεμβρίου πήρε στην υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης, άφησε στο έδαφος ένα σακίδιο, το οποίο περιείχε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό με καρφιά. Ευτυχώς, ο μηχανισμός δεν εξερράγη λόγω προβλήματος του πυροκροτητή.
Ο μηχανισμός εντοπίστηκε από περαστικό, κλήθηκε η αστυνομία και τον εξουδετέρωσε. Η αστυνομία εντόπισε τον 12χρονο, από τις γύρω κάμερες ασφαλείας και στις 5 Δεκεμβρίου τον συνέλαβε.
Μετά τη σύλληψή του, το αγόρι μεταφέρθηκε και κρατείται σε κέντρο κράτησης ανηλίκων. Τις έρευνες για την υπόθεση έχει αναλάβει η ομοσπονδιακή εισαγγελία της Καλσρούη. Ωστόσο, εκπρόσωπός της δεν έκανε κάποιο σχόλιο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌