Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Τεράστια πυρκαγιά μαίνεται ανεξέλεγκτη – Καίγονται 140 κτήρια (Vids)



Μια τεράστια πυρκαγιά που ενισχύεται διαρκώς από ισχυρούς ανέμους, κατακαίει τουλάχιστον 140 κτήρια σε πόλη της κεντρικής Ιαπωνίας και εξαπλώνεται διαρκώς, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Βίντεο από το YouTube δείχνουν τεράστιες φλόγες να «καταπίνουν» σπίτια και στήλες μαύρου καπνού να υψώνονται στον ουρανό, καθώς χιλιάδες άνθρωποι εγκαταλείπουν τις εστίες τους.


Η πυρκαγιά ξεκίνησε στις 10:30 (τοπική ώρα) σήμερα Πέμπτη 22 Δεκέμβρη από ένα κινέζικο εστιατόριο στο κέντρο της πόλης Itoigawa πόλης, του νομού Νιιγκάτα, με πληθυσμό περίπου 45.000 κατοίκους.

Η φωτιά φουντώνει διαρκώς από τους δυνατούς ανέμους που  πνέουν με ταχύτητες που φθάνουν τα 90 χλμ. την ώρα, σύμφωνα με το ιαπωνικό τηλεοπτικό δίκτυο NHK. Μέχρι στιγμής, η φωτιά έχει εξαπλωθεί σε τουλάχιστον 140 κτήρια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌