Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στο ΑΙΓΑΙΟ!Η Τουρκία το ΔΕΣΜΕΥΣΕ για ΟΛΟ το 2017...

Κλιμάκωση της έντασης και των προκλήσεων έχουμε στο Αιγαίο από τους Τούρκους. Η γειτονική μας χώρα επιχειρεί να δεσμεύσει όλο το Αιγαίο για το σύνολο σχεδόν του 2017.
Σύμφωνα με τις NAVTEX 821-822-823/16 που εκδόθηκαν χθες η Τουρκία επιχειρεί να δεσμεύσει 3 περιοχές του Αιγαίου - Βόρεια ΛΗΜΝΟΥ - ΒΑ ΣΚΥΡΟΥ και Νότια ΙΚΑΡΙΑΣ - για μεγάλα χρονικά διαστήματα, συνολικά για 11 μήνες περίπου, για το έτος 2017.
Την ίδια λογική είχε ακολουθήσει η Τουρκία και το 2016 όταν με αντίστοιχες NAVTEΧ είχε προσπαθήσει να το δεσμεύσει για το σύνολο του έτους.
Τέλος αξίζει να θυμίσουμε πως πριν από δύο εβδομάδες το Καστελόριζο είχε σχεδόν αποκοπεί από την υπόλοιπη Ελλάδα, λόγω των τουρκικών ασκήσεων.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌