Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Η 'ΠΑΓΙΔΑ' του Πλαστικού Χρήματος! Επιπλέον φόρος 22%...

Έρχεται λοιπόν το πλαστικό χρήμα και μαζί με αυτό μία μεγάλη παγίδα.
Οι φορολογούμενοι για να έχουν αφορολόγητο θα πρέπει να συγκεντρώσουν συγκεκριμένο ποσό με βάση το εισόδημά τους, αν όμως δεν το καταφέρουν τότε θα φορολογούνται επιπλέον.
Ο επιπλέον φόρος θα είναι 22%. Δηλαδή, εάν κάποιος φορολογούμενος πρέπει να συγκεντρώσει το ποσό των 2.000 ευρώ και καταφέρει να συγκεντρώσει 1.500 ευρώ θα επιβαρυνθεί με επιπλέον φόρο της τάξης των 110 ευρώ. 
Αυτή είναι η μια παγίδα. Μπορεί δηλαδή κάποιος να μην καταφέρει να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό. Υπάρχει όμως και δεύτερη παγίδα που έχει να κάνει με τον τρόπο υπολογισμού του ποσού που πρέπει να συγκεντρώσει κάθε φορολογούμενος.
Αυτό καθώς η εφορία υπολογίζει το τεκμαρτό εισόδημα και έτσι το ποσό που απαιτείται για δαπάνες με πλαστικό χρήμα μπορεί να είναι μεγαλύτερο εάν υπάρχει θέμα ιδιοκατοίκησης, κατοχής ή απόκτησης ΙΧ κλπ.
Άντε και Καλά Χριστούγεννα να έχουμε…


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌