Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚA ΒΙΝΤΕΟ! Το ρωσικό Tu-154 εκρήγνυται στον αέρα;...

Αποκαλυπτικά βίντεο βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τα οποία δείχνουν μια λάμψη και εικάζεται ότι είναι το μοιραίο αεροσκάφος Tu-154 που εκρήγνυται στον αέρα, όπως μεταδίδουν τα ρωσικά ΜΜΕ. 
Δείτε τα ΕΔΩ και ΕΔΩ
Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αεροπλάνο χάθηκε από τα ραντάρ δύο λεπτά μετά την απογείωση του και σύμφωνα με εμπειρογνώμονες, δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο, αφού ο χρόνος που χρειάστηκε από την απογείωση του από το Σότσι μέχρι και το σημείο που συνετρίβη-ίσως μαρτυρά το ενδεχόμενο μιας έκρηξης στον αέρα. 
Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι ο πιλότος ήταν πολύ έμπειρος, με πάνω από 3.000 ώρες πτήσης και το αεροσκάφος είχε κατασκευαστεί το 1983. 
Στη φωτογραφία είναι η τελευταία φωτογραφία του μοιραίου Τουπόλεφ, όπως αναρτήθηκε σε κοινωνικό δίκτυο λίγο πριν την απογείωση του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌