Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Το Πόθεν Έσχες του Βαρουφάκη! Καταθέσεις στην Bank of America και ετήσιο εισόδημα...

Τι δήλωσε στο Πόθεν Έσχες του ο Γιάνης Βαρουφάκης; Με το Πόθεν Έσχες της οικονομικής χρήσης 2014 μπορούμε να δούμε τα οικονομικά του κου Βαρουφάκη, πριν γίνει βουλευτής.
 Ο κ.Βαρουφάκης είχε δηλώσει εισόδημα 89.840 ευρώ τα οποία δεν προέρχονται από την βουλευτική του αποζημίωση ενώ εμφανίζεται να έχει τραπεζικούς λογαριασμούς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Έχει περίπου 7.000 ευρώ στην Εθνική αλλά και στην HSBC ενώ μαζί με την σύζυγο του Δανάη Στράτου έχει περί τις 50.200 δολάρια στην Bank of America και η σύζυγος του έχει 14.831 ευρώ στην ίδια τράπεζα και ένα μικρότερο ποσό στην Alpha Bank.
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης επιχείρησης χωρίς να προσδιορίζεται το είδος της. Το ίδιο και η σύζυγος του που όμως είναι ιδιοκτήτης άλλων δύο επιχειρήσεων, η μια δηλώνεται ως ατομική και η άλλη παροχής υπηρεσιών.
Ο Γιάνης Βαρουφάκης και η σύζυγός του έχουν ακόμη τρία αυτοκίνητα και τρεις μοτοσυκλέτες ενώ ο κ.Βαρουφάκης ήταν ιδιοκτήτης μιας οικίας 78 τμ και δύο αγροτεμαχίων.
Η σύζυγος του έχει δύο οικίες 194 τμ και 380 τμ αντίστοιχα, ένα γραφείο και τρία αγροτεμάχια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌