Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Τον βρίζουν, τον βρίζουν στον Τραμπ ξαναγυρίζουν...

Πρωτοφανή ρεκόρ τηλεθέασης μέσα στο έτος είχαν τα κανάλια Fox News, CNN και MSNBC κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αφού η υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ  και η νίκη του, έφεραν ποσοστά που έσπασαν κάθε προηγούμενο, σύμφωνα με την ετήσια ανάλυση από την Nielsen Media Research. 
Συγκεκριμένα, το  Fox News ήταν το πρώτο κανάλι προτίμησης των πολιτών, με το δίκτυο να αγγίζει κατά μέσο όρο 2.475.000τηλεθεατές, αύξηση 36%  σε σχέση με πέρσι. 
Το CNN είχε 1.298.000 τηλεθεατές και μάλιστα από το 1995 έχει να πιάσει τέτοια υψηλά νούμερα. 
Παραδοσιακά, σε κάθε προεκλογική περίοδο τα τηλεοπτικά δίχτυα βλέπουν τις τηλεθεάσεις τους να ανεβαίνουν, ωστόσο, φέτος ήταν κάτι ξεχωριστό καθώς  η έντονη προσωπικότητα  του Ντόναλντ Τραμπ και η εμφανής δυναμική του, προσέλκυσε τους τηλεθεατές, παρά την αποστροφή των συστημικών ΜΜΕ προς την υποψηφιότητα του. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌