Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Η Θράκη ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ σήμερα στο "ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ"...



Απροστάτευτοι από την τουρκική προκλητικότητα είναι οι Πομάκοι, αφού ούτε η ελληνική κυβέρνηση μπορεί να σταθεί στο πλευρό τους και τους αφήνει να αντιστέκονται μόνοι τους. 
Η μειονότητα της Θράκης αποδεικνύει ότι δεν σέβεται τους ελληνικούς νόμους και το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει η ανάλογη ποινή από την Αθήνα, παρά μια απουσία συμμόρφωσης που επιτρέπει στους υποκινούμενους από τη γείτονα χώρα, να δρουν ανενόχλητοι και εις βάρος των Πομάκων, επιβάλλοντας τη δική τους "νομοθεσία".
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η περίπτωση του Ιμάμ Αχμέτ, διευθυντή της εφημερίδας ΖΑΓΑΛΙΖΑ και προέδρου του συλλόγου Πομάκων. 
Σε ρεπορτάζ της εφημερίδας ξεδιπλώνεται όλη η υποκινούμενη κατάσταση και η υποβάθμιση των Πομάκων στην περιοχή. 
Όπως διαβάζουμε, τον Δεκέμβριο του 2015 ο κ. Αχμέτ διορίσθηκε από την επίσημη και νόμιμη Μουφτεία Ξάνθης ως θρησκευτικός λειτουργός  στο κεντρικό τέμενος της πόλης, το Τζαμί του Πλατάνου. Μόνο που ήδη υπήρχε ένας ιμάμης, αλλά παράνομα διορισμένος από την ψευτομουφτεία που ίδρυσε η Τουρκία. 
Με σκοπό μην υπάρξουν προκλήσεις, έγιναν συστάσεις στον νόμιμο ιμάμη, κ. Αχμέτ, να γίνει ο... βοηθός του παράνομου με αποτέλεσμα, ο κ. Αχμέτ μετά από έντονες πιέσεις να δεχθεί, αφού έβαλε μπροστά τη θρησκευτική αποστολή που έπρεπε να εκτελέσει. Μάλιστα, διακόπηκε ακόμα και ο συμβολικός μισθός που έπαιρνε. 
Τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο όταν γίνεται η αποτυχημένη προσπάθεια πραξικοπήματος στην Τουρκία και ο Ερντογάν ξεκινάει το  μπαράζ συλλήψεων. Ο παράνομος ιμάμης θεωρείται ύποπτος και απομακρύνεται από τη θέση του, έτσι, η νόμιμη μουφτεία ξαναδιορίζει θρησκευτικό λειτουργό τον κ. Αχμέτ. 
Λίγες ώρες μετά την τοιχοκόλληση της απόφασης, ακολούθησε ένα κύμα αντιδράσεων από τη μειονότητα, με αποτέλεσμα να ανακληθεί η απόφαση χωρίς αιτιολόγηση. 
Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται, αφού μετά από λίγες μέρες γίνεται πάλι διορισμός και ξανά ανάκληση μετά από αντιδράσεις. 
Ο ιμάμης Αχμέτ συνέχιζε να ασκεί τα θρησκευτικά του καθήκοντα, παρά το ανθρώπινο τοίχος που είχε δημιουργηθεί για να τον εμποδίσει να εισέλθει στο τζαμί, ενώ, παρών ήταν και ο βουλευτής ΣΥΡ ΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο οποίος όχι μόνο υποστηρίζει τον παράνομο ιμάμη, αλλά στρέφεται εναντίον του νόμιμου. 
Το παραπάνω περιστατικό δείχνει την ανεξέλεγκτη τροπή των πραγμάτων και την απουσία κάθε κρατικού μηχανισμού ελέγχου και επαναφοράς της τάξης. 
Ο κ. Ιμάμ Αχμέτ θα βρίσκεται ΑΠΟΨΕ στο "ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ", όπου θα συζητήσει με τον οικοδεσπότη ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌