Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΠΑΝΙΚΟΣ στην Ιορδανία!Ανταλλαγές πυρών,τραυματίες και νεκροί...

Όπως αναφέρουν πηγές μία τουρίστρια από τον Καναδά αλλά και 4 Ιορδανοί αστυνομικοί  σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια επίθεσης ενόπλων κατά αστυνομικών στην πόλη Καράκ στην Ιορδανία.
Εκεί έχουν οχυρωθεί ένοπλοι και σύμφωνα με το ειδησεογραφικο πρακτορείο Al Ghad,έχουν τραυματίσει αρκετούς πολίτες ενώ ως ωρας οι θάνατοι έχουν αυξηθεί στους επτά.Να σημειωθεί πως αρκετοί τουρίστες ότι έχουν παγιδευτεί στο εσωτερικό του κάστρου στο Καράκ της Ιορδανία.
Ο πρωθυπουργός της Ιορδανίας, Hani al Mulki, τόνισε  πως ‘’ένας αριθμός του προσωπικού ασφαλείας έχουν σκοτωθεί’ ενώ προσθέσε πως ‘’10 μαχητές έχουν καταφύγει στο κάστρο, το οποίο είναι τώρα υπό πολιορκία από τις δυνάμεις ασφαλείας’’.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌