Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Άγνωστοι πυρπόλησαν αυτοκίνητο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης έξω από το σπίτι του αντιδημάρχου


Παρανάλωμα του πυρός έκαναν άγνωστοι τα ξημερώματα της Δευτέρας αυτοκίνητο του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κρητικού.

Εκτός από το αυτοκίνητο του δήμου, υλικές ζημιές  υπέστη ένα δεύτερο αυτοκίνητο ενώ προς στιγμήν δημιουργήθηκε κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς σε παρακείμενη κατοικία.






Όπως καταγγέλλει η δημοτική αρχή σε ανακοίνωσή της «η σημερινή εμπρηστική ενέργεια αποτελεί έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα απειλών από τους "γνωστούς - άγνωστους" της περιοχής» υπενθυμίζοντας ότι «πριν από 15 ημέρες, στο προσωπικό λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης στελέχους της παράταξης του πρώην Δημάρχου Χρ. Κορτζίδη, γινόταν αναφορά για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στο σπίτι του Δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης προκειμένου να βάλει “μυαλό”.
Από ό,τι φαίνεται κάποια νοσηρά μυαλά έκαναν πράξη τις συγκεκριμένες απειλές, τοποθετώντας εμπρηστικό μηχανισμό σε ένα από τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιεί κατά καιρούς και ο δήμαρχος».

Σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης είχε επισημάνει, μάλιστα, απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση του δήμου ότι «χιούμορ με αυτά τα πράγματα δεν κάνουνε διότι μπορεί να βρεθεί ένας τρελός και να το κάνει πράξη θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές».

«Δηλώνουμε κατηγορηματικά, ότι δεν θα επιτρέψουμε ο δήμος να γίνει έρμαιο των θιασωτών της βίας, που δεν θέλουν το νοικοκύρεμα του δήμου. Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία δύο χρόνια, με την έναρξη της θητείας της νέας διοίκησης, στον δήμο συμβαίνουν διαρκώς, περιστατικά βανδαλισμών δημοσίων χώρων (εμπρησμοί κάδων), καταλήψεις, και τώρα και τοποθέτηση εμπρηστικών μηχανισμών με άμεσο κίνδυνο για ανθρώπινες ζωές. Η Δημοτική αρχή του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης, παρά την πίεση που δέχεται, θα συνεχίσει την αναπτυξιακή πορεία που έχει χαράξει  κόντρα στις φωνές της μιζέριας και της οπισθοδρόμησης, οι οποίες μέρα τη μέρα αποδεικνύεται πως γίνονται και πιο επικίνδυνες» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌