Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΦΩΤΙΑ!‘’Πρέπει να σταματήσει το μεταναστευτικό κίνημα που χτυπά την ήπειρο’’...

‘’Πρέπει να σταματήσει το μεταναστευτικό κίνημα που χτυπά την ήπειρο»,δήλωσε ο υπουργός οικονομικών της Τσεχίας , Αντρέι Μπάμπις,ο οποίος τόνισε την ευθύνη της κ.Μέρκελ για το χτύπημα στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου,όπου ένα φορτηγό σκότωσε 12 ανθρώπους. 
«Δυστυχώς, αυτή η πολιτική ευθύνεται για αυτή τη φοβερή πράξη. Ηταν εκείνη που άφησε τους μετανάστες να μπουν στη Γερμανία και ολόκληρη την Ευρώπη σε ανεξέλεγκτα κύματα, χωρίς χαρτιά, και κατά συνέπεια χωρίς να γνωρίζει ποιοι είναι πραγματικά.Η  Γερμανία πληρώνει ακριβό τίμημα για αυτή την πολιτική»,δήλωσε οΗ καλύτερη λύση, σύμφωνα με τον ίδιο, για τη μεταναστευτική κρίση είναι η οικονομική ενίσχυση των χωρών της βόρειας Αφρικής. «Η λύση είναι ειρήνη στη Συρία και επιστροφή των μεταναστών στα σπίτια τους. Δεν υπάρχει θέση για αυτούς στην Ευρώπη», κατέληξε ο υπουργός οικονομικών της Τσεχίας.

 gr/news.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌