Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΚΥΠΡΙΑΚΟ ώρα ΜΗΔΕΝ! Κοντεύει η ημερομηνία-ΣΤΑΘΜΟΣ...



Στις 12 Ιανουαρίου αναμένεται να διεξαχθεί στη Γενεύη η διεθνής σύσκεψη για το Κυπριακό. 
Όπως τόνισε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο πρόεδρος της χώρας Ρ.Τ Ερντογάν θα συμμετάσχει και ότι η Ελλάδα και η Βρετανία θα λάβουν μέρος στο πιο ψηλό τους επίπεδο, σε αυτή τη "πενταμερής σύσκεψη". 
Την ίδια ώρα, ο "πρωθυπουργός" της "Τουρκικής Δημοκρατίας Βορείου Κύπρου" (ΤΔΒΚ), Χιουσεγίν Όζγκιουργκιουν, επισκέπτεται τη γείτονα χώρα για να συζητήσει με την κυβέρνηση το Κυπριακό και σε δηλώσεις του, που μεταφέρει το τουρκοκυπριακό ειδησεογραφικό κανάλι "Kıbrıs Tv", υπογραμμίζει ότι "η κυβέρνηση, ο Μουσταφά Ακιντζί και ο πρόεδρος της Τουρκίας έχουν ξεκάθαρη άποψη γι’ αυτό το ζήτημα. Η τουρκοκυπριακή πλευρά δεν πρόκειται να παραιτηθεί από τη Μόρφου και από τη ζώνη των παραλιών".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌