Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under: ,

Το ΤΕΛΟΣ του ΤΣΙΠΡΑ! "Δεν θα επιβιώσει πολιτικά μέχρι..."...



Δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt αναφέρεται στον Αλέξη Τσίπρα και ο αρθρογράφος προβλέπει ότι το πολιτικό τέλος του Έλληνα πρωθυπουργού είναι κοντά. 
"Οι χώρες του ευρώ θέλουν να φέρουν τον Τσίπρα στα λογικά του απειλώντας με πάγωμα για μικρό χρονικό διάστημα των μέτρων ελάφρυνσης του χρέους. Θα έχουν οι πιέσεις αποτέλεσμα; Χωρίς υποχωρήσεις από την πλευρά τους ο Τσίπρας δεν πρόκειται να επιβιώσει πολιτικά το 2017, ένα σενάριο που δεν συμφέρει τη Μέρκελ λόγω της προσφυγικής κρίσης", σημειώνεται χαρακτηριστικά. 
Επιπλέον, με τον τίτλο "Ο Τσίπρας βλάπτει την Ελλάδα", άρθρο στην ηλεκτρονική έκδοση της Wirstchaftswoche, υπογραμμίζει ότι τα δύο σοβαρά λάθη που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, τις παροχές στους συνταξιούχους και την επιθετική στάση προς το ΔΝΤ: "Ο έλληνας πρωθυπουργός παρακαλεί το Βερολίνο για ελάφρυνση του χρέους. Το ότι δεν βρίσκει ανταπόκριση από την ΄Αγκελα Μέρκελ οφείλεται σε δύο λάθη του. [...] Ήθελε πράγματι να κάνει κάτι καλό στους συνταξιούχους που τα τελευταία χρόνια έχουν υποστεί σημαντικές περικοπές ή ήθελε να βελτιώσει τα χαμηλά ποσοστά δημοτικότητάς του;".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌