Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Σε ΠΑΝΙΚΟ οι ΕΛΛΗΝΕΣ!Αδειάζουν τα ράφια...

Με ένα άρθρο που προκαλεί αίσθηση η γαλλική εφημερίδα Le Figaro,αναφέρεται στην Ελλάδα αλλά και στους φόρους,στο τσουνάμι φόρων όπως χαρακτηριστικά αναφέρει,που θα επιβληθούν μέσα στο 2017.
«Κάθε ώρα μετράει, ειδικά για τους επαγγελματίες, που αγοράζουν ό,τι βρουν για να το στοκάρουν»,υπογραμμίζει η Le Figaro.
Επιπρόσθετα ο κ.Γιώργος Κουράσης γενικός γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ,τονίζει: «Ορισμένοι ελπίζουν να στοκάρουν υλικό για έξι μήνες».«Ενα πραγματικό τσουνάμι φόρων θα πέσει πάνω μας, για έβδομη χρονιά λιτότητας. Ποτέ δεν έχει ξαναγίνει», Ενώ ταυτόχρονα σηεμιώνει πως:«Θα πρέπει οι επαγγελματίες να αφομιώσουν αυτή την αύξηση για να μη χάσουν τους πελάτες τους», προσθέτει.
Φυσικά από την αύξηση αυτή του ΦΠΑ θα αγγίξει κι άλλους τομείς όπως η σταθερή τηλεφωνία, η καλωδιακή τηλεόραση, το πετρέλαιο θέρμανσης, η βενζίνη, το ηλεκτρονικό τσιγάρο και ο καπνός.«Η τελευταία αύξηση στα τσιγάρα έγινε μόλις πριν έναν μήνα!. Οι Ελληνες, για μια ακόμη φορά, θα αγοράζουν παράνομα τσιγάρα από τις γειτονικές χώρες», λέει ο κ. Κουράσης.
«Η αύξηση στην τιμή του καφέ μπορεί να μειώσει την κατανάλωση. Ο καφές είναι η ουσία της ζωής ενός Ελληνα και θα αυξηθεί από 2 ως 4 ευρώ το κιλό», τονίζει η γαλλική εφημερίδα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌