Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Στόχος: ΤΡΑΜΠ! Το ύπουλο ΣΧΕΔΙΟ Ομπάμα...

"Δεν νομίζω ότι ακόμη και στο αποκορύφωμα του Ψυχρού Πολέμου να απέλασε η χώρα τόσους πολλούς πράκτορες",τόνισε η Κελιάν Κόνγουεϊ σύμβουλος του Ντόναλντ Τράμπ αναφερόμενη στις κυρώσεις που επέβαλε ο απερχόμενος Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και τόνισε πως κύριος στόχος του είναι να φέρει σε δύσκολη θέση τον νεοεκλεγέντα Ντόναλντ Τράμπ.
"Θα ήταν ατυχές αν το βασικό κίνητρο (των κυρώσεων) ήταν πολιτικό. Δεν λειτουργεί έτσι μια ειρηνική κυβέρνηση στη μεγάλη δημοκρατία μας", τόνισε αρνούμενη να απαντήσει όμως στο αν ο Τράμπ θα άρει τις κυρώσεις.
Να σημειωθεί ωστόσο πως Ρώσος ηγέτης Βλαντιμίρ Πούτιν(Διαβάστε ΕΔΩ άρθρο σχετικά με την υποστήριξη του Πούτιν στον Τραμπ) δήλωσε στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του,πως ευελπιστεί στη βελτίωση των σχέσεων των δύο χωρών μετά την ορκομωσία του Τράμπ στις 20 Γενάρη.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌