Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ!Έρευνες για πυρήνα τζιχαντιστών στην Ελλάδα...

Σε συναγερμό βρίσκεται η Αντιτρομοκρατική καθώς υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν πως 3 έως 4 παράνομοι μετανάστες που βρίσκονται σε hot spot , σε νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου είναι ακόλουθοι, μαχητές του ISIS.
Θυμίζουμε πως οι πρώτες κρούσεις προς την ελληνικής πλευρά για προσοχή είχαν γίνει τον Αύγουστο ενώ οι συγκεκριμένοι τζιχαντιστές, βρίσκονται σε καθεστώς διαρκούς επιτήρησης, καθώς καταγράφονται επικοινωνίες, ενώ προκύπτουν συνομιλίες με τρομοκράτες που βρίσκονται σε άλλες χώρες της Ευρώπης.
Μάλιστα δεν κρίνεται ως τυχαίο πως πριν από λίγες μέρες η Europol έστειλε έγγραφο προς την ελληνική αστυνομία, όπου αναφέρει συγκεκριμένα πως αναμένουν νέα εισαγωγή τζιχαντιστών από τα παράλια της Τουρκίας, ενώ το πιο ανησυχητικό είναι πως σύμφωνα με τις έρευνες υπάρχει φόβος για εξοπλισμό αυτών των τζιχαντιστών που βρίσκονται στη χώρα μας από διάσπαρτους πυρήνες τρομοκρατών που υπάρχουν στη Β. και Κ. Ευρώπη.
Αν συνυπολογίσουμε το σχέδιο Ερντογάν για μαζική μετακίνηση μεταναστών και προσφύγων προς την Ελλάδα, τότε γίνεται κατανοητό πως ο κίνδυνος αυξάνεται καθημερινά και η πίεση που μας ασκείται από την Ευρώπη θα μεγαλώνει.
Όχι μόνο αυτό αλλά είναι διαπιστωμένο πως η τουρκική Μυστική Υπηρεσία «χρίζει» παράνομους μετανάστες σε πράκτορές της, οι οποίοι εισέρχονται στο ελληνικό έδαφος ανάμεσα στους πολλούς κακόμοιρους και ταλαιπωρημένους.
Η αρμόδιες ελληνικές αρχές είναι ιδιαίτερα προσεκτικά καθώς φοβούνται:
α) επεισόδια στα κέντρα κράτησης
 β) υποστήριξη των μεταναστών από ακραίες ομάδες και ταυτοχρόνως επεισόδια σε αστικό περιβάλλον με υποκίνηση από ξένες υπηρεσίες.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌