Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-ΡΑΠΙΣΜΑ στο Παλαιοκομματικό Σύστημα!Τους 'φτύνουν' και νομίζουν ότι βρέχει...



Nέα δημοσκόπηση της Κάπα Research για λογαριασμό του Βήματος της Κυριακής δείχνει την εικόνα που έχει ο ελληνικός λαός για το πολιτικό σύστημα της χώρας μας.
Καταρχάς να ξεκινήσουμε με το ποσοστό 30% που είναι αναποφάσιστοι! Με τόσο υψηλό ποσοστό αναποφάσιστων γίνεται αντιληπτό, πως καμία δημοσκόπηση δεν έχει τη δυνατότητα να προβλέψει το πραγματικό ποσοστό των εκλογών.
Από κει και πέρα βλέπουμε τα εξής ποσοστά. Η ΝΔ συγκεντρώνει 22,8% και ο ΣΥΡΙΖΑ 16,5% και ακολουθούν Χρυσή Αυγή 6,5% Δημοκρατική Συμπαράταξη 5,5% ΚΚΕ 5,2% Το Ποτάμι 1,8% οι ΑΝΕΛ 2,2% (ωστόσο με την αναγωγή μπαίνει οριακά στην βουλή) όπως και η Ένωση Κεντρώων που στην πρόθεση ψήφου συγκεντρώνει 2,5% Λαϊκή Ενότητα 1,2% ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1% η Πλεύση Ελευθερίας 2,2% που όμως με την αναγωγή μπορεί να μπει στην βουλή άλλο κόμμα 4,7%. Το ποσοστό των αναποφάσιστων, της λευκής ψήφου και της αποχής ανέρχεται στο 27,9%.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌