Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΙΤΑΜΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!'Δημιούργησαν' «κυβέρνηση της Δυτικής Θράκης εν εξορία»...

Εκμεταλλεύονται την αδράνεια του ελληνικού κράτους και νομίζουν πως μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν στη Θράκη μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στο ακριτικό μας γεωγραφικό διαμέρισμα, πράκτορες των Τούρκων δρουν, με δόλιους σκοπούς.
Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», η οποία υπό τον τίτλο: «Έφτιαξαν μυστική κυβέρνηση της Δυτικής Θράκης εν εξορία» γράφει τα εξής:
«Τουρκόφιλοι πράκτορες έχουν φτιάξει μυστική “κυβέρνηση της Δυτικής Θράκης εν εξορία” την οποία “διαφημίζουν” υπογείως σε διεθνή fora και οργανισμούς! Μάλιστα, επιχειρηματίας με καταγωγή από την Θράκη, ο οποίος ζει μόνιμα στην Τουρκία και διατηρεί επιχείρηση στη Μάνδρα Αττικής, σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρει ότι η εν εξορία κυβέρνηση σύντομα θα έχει επιλέξει το λογότυπό της! Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο επιχειρηματίας κάνει λόγο για «προσωρινή διοικούσα της εν εξορία κυβέρνησης της Τουρκικής Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης», προχωρώντας με αυτόν τον τρόπο σε μια πρωτοφανή πρόκληση κατά της Ελλάδας!
«Υπάρχουν τους τελευταίους μήνες πληροφορίες για σκιώδη κυβέρνηση από Τούρκους πράκτορες, τις οποίες μαθαίνουμε από πηγές σε διεθνή fora και οργανισμούς. Αναμένουμε στο άμεσο μέλλον να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση και από το κόμμα-πιόνι της Τουρκίας στη Θράκη, το DEB, που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις αποσχιστικές πολιτικές που εφαρμόζονται» αναφέρει πρώην στρατιωτικός στη “δημοκρατία”.
Προς αυτή την κατεύθυνση, τα τελευταία δύο χρόνια βρισκόταν σε εξέλιξη διαδικασία επιλογής στελεχών που αναμένεται να επανδρώσουν τη σκληροπυρηνική ψευδοκυβέρνηση της «Τουρκικής Δυτικής Θράκης», στα πρότυπα της κατεχόμενης Κύπρου. Σε πρώτη φάση, αναμένεται να απαρτίζεται από επιχειρηματίες της περιοχής και ανθρώπους του προξενείου της Κομοτηνής, χωρίς ωστόσο διάθεση να «καούν» επιφανή πρόσωπα.»
Μόνο ως μη πραγματοποιήσιμα δεν μπορούν να θεωρηθούν τα εξωφρενικά που διαβάσαμε παραπάνω. Όταν το ίδιο το κράτος αφήνει τους τουρκόφιλους να διοργανώνουν ανθελληνική εκδήλωση σε αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (!) και πολύ χειρότερα τη «νομιμοποιεί» πολιτικά, με την παρουσία κυβερνητικού στελέχους (Μαρία Γιαννακάκη), είναι αναμενόμενο να αποθρασυνθούν ακόμη περισσότερο οι πράκτορες της Τουρκίας και να φτιάχνουν «εξόριστες κυβερνήσεις».
Πρέπει σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως ο Κ. Βελόπουλος έχει πολλές φορές έχει αναδείξει το θέμα, των κινδύνων για τη Θράκη μας. Ακόμα και χθες το ζήτημα του Ιμάμη της περιοχής αναδείχτηκε στο ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌