Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Απειλή για ΒΟΜΒΑ στο Μετρό!Εκκένωσαν τρεις σταθμούς στη Μόσχα...



Απειλητικά τηλεφωνήματα στη Μοσχοβίτικη Αστυνομία κινητοποίησε το πρωί τους αρμόδιους στο να εκκενώσουν 3 σταθμούς του μετρό της ρωσικής πρωτεύουσας. Τους σταθμούς Καζάνσκι, Λενινγκράντσκι και Γιαροσλάβσκι. Πάνω από 3000 επιβάτες και προσωπικό αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τους σταθμούς.
«Προειδοποιητικά τηλεφωνήματα για βόμβες έγιναν για τους σταθμούς Καζάνσκι και Λενινγκράντσκι. Χιλιάδες άνθρωποι οδηγήθηκαν έξω από τους σταθμούς αυτούς. Επιπλέον 750 άνθρωποι, βγήκαν από τον σταθμό Γιαροσλάφσκι. Περιμένουμε τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά», δήλωσε μια πηγή στο πρακτορείο RIA Novosti.
Οι τρεις σταθμοί βρίσκονται πολύ κοντά ο ένας στον άλλον και εξυπηρετούν καθημερινά χιλιάδες Μοσχοβίτες. Σημειώνεται πως σήμερα στην Ρωσία είναι εργάσιμη, καθώς οι Ρώσοι είναι Παλαιοημερολογίτες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌