Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ από τον ΟΜΠΑΜΑ!Ετοιμάζεται για 'πλήγμα' κατά του ΠΟΥΤΙΝ...

Συνέντευξη τύπου θα δώσει σήμερα στις 21,15 ώρα Ελλάδας, ο Μπάρακ Ομπάμα, λίγο πριν αναχωρήσει για τις διακοπές του στη Χαβάη. Είναι σίγουρο πως θα δεχτεί ερωτήσεις για τις κυβερνοεπιθέσεις που φέρεται να δέχτηκαν οι ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια των εκλογών.
Αν σκεφτούμε τη δήλωση που ήδη έχει κάνει ο Ομπάμα στο ραδιόφωνο NPR (National Public Radio), τότε μπορούμε να εικάσουμε το πνεύμα στο οποίο θα κινηθεί.
«Είναι σαφές ότι εάν μία ξένη κυβέρνηση, όποια και αν είναι αυτή, προσπαθεί να πλήξει την ακεραιότητα των εκλογών μας, τότε θα πρέπει να αντιδράσουμε», δηλώνει ο Μπαράκ Ομπάμα.
«Και θα το κάνουμε αυτό τη στιγμή που εμείς θα αποφασίσουμε», πρόσθεσε τονίζοντας ότι «ορισμένες από αυτές τις πράξεις αντιποίνων θα είναι σαφείς και δημόσιες, ενώ άλλες ίσως να μην είναι έτσι».
Αν και ο Μπαράκ Ομπάμα δεν αναφέρεται στον Βλαντίμιρ Πούτιν κατά τη συνέντευξη αυτή, ένας από τους συμβούλους του, ο Μπεν Ρόουντς, το έκανε χθες στο δίκτυο MSNBC: «Δεν πιστεύω ότι γεγονότα με τόσο σημαντικές επιπτώσεις συμβαίνουν στους κόλπους της ρωσικής κυβέρνησης χωρίς να το γνωρίζει ο Βλαντίμιρ Πούτιον...εν τέλει, ο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι υπεύθυνος για τις πράξεις της ρωσικής κυβέρνησης».
Πρέπει εδώ να τονίσουμε τη δήλωση (μέσω τουίτερ) του Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος έγραψε πως «εάν η Ρωσία, ή οποιαδήποτε άλλη χώρα, έκανε πειρατεία, για ποιον λόγο ο Λευκός Οίκος περίμενε τόσο πολύ για να αντιδράσει; Γιατί δεν διαμαρτυρήθηκαν παρά μετά την ήττα της Χίλαρι;»
Περιμένουμε με αγωνία τη συνέντευξη.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌