Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Την 'ΕΙΠΕ ΣΤΕΓΝΑ' ο Ομπάμα στη Χίλαρι!«Εγώ θα κέρδιζα τις εκλογές»...

Τη βεβαιότητα πως θα κέρδιζε τις εκλογές, αν είχε το συνταγματικό δικαίωμα, εμφανίστηκε ο Μπάρακ Ομπάμα σε συνέντευξη που έδωσε στον πρώην στενό του σύμβουλο Ντέιβιντ Άξελροντ.
Στη συνέντευξη αυτή, στο podcast "The Axe Files" –μια παραγωγή του CNN και του Πανεπιστημίου του Σικάγο– ο Ομπάμα απέρριψε τις επικρίσεις σύμφωνα με τις οποίες το όραμά του για τις ΗΠΑ δεν ήταν παρά μονάχα ένα όνειρο. "Έχω εμπιστοσύνη σε αυτό το όραμα επειδή είμαι βέβαιος ότι αν ήμουν υποψήφιος και το είχα εξηγήσει νομίζω ότι θα είχα κινητοποιήσει την πλειοψηφία των Αμερικανών", είπε.
"Μετά τις εκλογές και τη νίκη του Τραμπ, πολλοί υπονόησαν ότι, κατά κάποιον τρόπο, δεν ήταν παρά ένα όνειρο (...) Όμως η κουλτούρα έχει αλλάξει, η πλειοψηφία στηρίζει την αντίληψη μιας ενιαίας Αμερικής που είναι ανεκτική και ανοιχτή και γεμάτη με ενέργεια και δυναμισμό", πρόσθεσε.
Για τη Χίλαρι Κλίντον είπε πως έκανε εξαιρετική δουλειά μεν, ωστόσο η κατανομή των Δημοκρατικών ψηφοφόρων δεν είναι καλή, για να κερδίσει το εκλεκτορικό σώμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌