Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΘΕΛΟΥΝ ΑΙΜΑ! Τα νέα ΜΕΤΡΑ που φέρνει το ΔΝΤ...

Η κυβέρνηση,μετά και την έναρξη των βραχυπρόθεσμων μέτρων, εναποθέτει τις ελπίδες της στο πρώτο δεκαήμερο του 2017 όπου και αναμένεται να ξεκινήσουν ξανά οι συνομιλίες με τους θεσμούς,καθώς ως ώρας η διαπραγμάτευση έχει μείνει στάσιμη. Εφικτός στόχος ,σύμφωνα με πληροφορίες, για την κυβέρνηση είναι να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση μέσα στον Ιανουάριο για  να κλείσει η διαδικασία στο Eurogroup στις 26 Ιανουαρίου.
Φυσικά,αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν ακόμη θέματα στα οποία δεν έχουν συμφωνήσει κυβέρνηση και δανειστές,όπως τα εργασιακά που το ΔΝΤ επιμένει πως η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει ίδια αντιμετώπιση με άλλες χώρες αφού βρίσκεται σε πρόγραμμα.
Επιπρόσθετα το ΔΝΤ επιμένει σε νέα μέτρα ύψους 4,2% από τώρα για το ενδεχόμενο που η ελληνική κυβέρνηση δεν καταφέρει να πιάσει τους στόχους υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων ύψους 3,5% για την περίοδο μετά το 2018.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη.