Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΘΕΛΟΥΝ ΑΙΜΑ! Τα νέα ΜΕΤΡΑ που φέρνει το ΔΝΤ...

Η κυβέρνηση,μετά και την έναρξη των βραχυπρόθεσμων μέτρων, εναποθέτει τις ελπίδες της στο πρώτο δεκαήμερο του 2017 όπου και αναμένεται να ξεκινήσουν ξανά οι συνομιλίες με τους θεσμούς,καθώς ως ώρας η διαπραγμάτευση έχει μείνει στάσιμη. Εφικτός στόχος ,σύμφωνα με πληροφορίες, για την κυβέρνηση είναι να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση μέσα στον Ιανουάριο για  να κλείσει η διαδικασία στο Eurogroup στις 26 Ιανουαρίου.
Φυσικά,αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν ακόμη θέματα στα οποία δεν έχουν συμφωνήσει κυβέρνηση και δανειστές,όπως τα εργασιακά που το ΔΝΤ επιμένει πως η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει ίδια αντιμετώπιση με άλλες χώρες αφού βρίσκεται σε πρόγραμμα.
Επιπρόσθετα το ΔΝΤ επιμένει σε νέα μέτρα ύψους 4,2% από τώρα για το ενδεχόμενο που η ελληνική κυβέρνηση δεν καταφέρει να πιάσει τους στόχους υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων ύψους 3,5% για την περίοδο μετά το 2018.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌