Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Η ρόδα του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ θα ''φύγει νύχτα''!Άφαντος ο Καμίνης...

Νύχτα θα φύγει η Ρόδα από το Σύνταγμα παρά τους καθησυχασμούς των συνεργατών του κ.Καμίνη,δημάρχου Αθηναίων,πως η Ρόδα θα ξαναλειτουργήσει.Ο κ.Καμίνης βέβαια είναι άφαντος και μιλά μόνο μέσω συνεργατών του.
Να σημειωθεί πως ο δήμος είχε διπλό ρόλο,όπως αναφέρουν,καθώς από τη μία ήθελε να λειτουργεί όπως αναφέρει η Ρόδα,από την άλλη πρέπει να την αδειοδοτήσει πρώτα.Επ αυτού οι συνεργάτες του κ.Καμίνη αναφέρουν:’’Όπως ισχύει διεθνώς, αυτές οι κατασκευές πρώτα στήνονται και μετά αξιολογούνται. Αυτή η κατασκευή ελέγχεται από έναν διεθνή οργανισμό πιστοποίησης, τον TUV, ο οποίος πράγματι την περασμένη Παρασκευή κατέθεσε την έκθεση ελέγχου στην αρμόδια Επιτροπή Θεαμάτων, της οποίας προεδρεύει ο δήμος Αθηναίων, αλλά συμμετέχουν υπουργεία, η πυροσβεστική, η αστυνομία και άλλοι φορείς. Η έκθεση είχε όμως, πράγματα που ήταν σε εκκρεμότητα και δεν επέτρεπε στην επιτροπή να δώσει το πράσινο φως ώστε να αρχίσει να λειτουργεί η ρόδα’’.
Το πράσινο φως ωστόσο δεν δόθηκε καθώς πριν από λίγο ο Δήμος Αθηναίων έβγαλε την εξής ανακοίνωση: «Ακολουθώντας την αρνητική γνωμοδότηση της Επιτροπής Θεαμάτων, ο δήμος Αθηναίων απορρίπτει το αίτημα της επιχείρησης που διαχειρίζεται τη Ρόδα Παρατήρησης στην πλατεία Συντάγματος να παραταθεί η παραμονή της έως ότου προσκομιστούν τα απαιτούμενα συμπληρωματικά στοιχεία. Ο δήμος Αθηναίων ζήτησε την αποσυναρμολόγηση και την απομάκρυνση της κατασκευής».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη.