Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Η ρόδα του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ θα ''φύγει νύχτα''!Άφαντος ο Καμίνης...

Νύχτα θα φύγει η Ρόδα από το Σύνταγμα παρά τους καθησυχασμούς των συνεργατών του κ.Καμίνη,δημάρχου Αθηναίων,πως η Ρόδα θα ξαναλειτουργήσει.Ο κ.Καμίνης βέβαια είναι άφαντος και μιλά μόνο μέσω συνεργατών του.
Να σημειωθεί πως ο δήμος είχε διπλό ρόλο,όπως αναφέρουν,καθώς από τη μία ήθελε να λειτουργεί όπως αναφέρει η Ρόδα,από την άλλη πρέπει να την αδειοδοτήσει πρώτα.Επ αυτού οι συνεργάτες του κ.Καμίνη αναφέρουν:’’Όπως ισχύει διεθνώς, αυτές οι κατασκευές πρώτα στήνονται και μετά αξιολογούνται. Αυτή η κατασκευή ελέγχεται από έναν διεθνή οργανισμό πιστοποίησης, τον TUV, ο οποίος πράγματι την περασμένη Παρασκευή κατέθεσε την έκθεση ελέγχου στην αρμόδια Επιτροπή Θεαμάτων, της οποίας προεδρεύει ο δήμος Αθηναίων, αλλά συμμετέχουν υπουργεία, η πυροσβεστική, η αστυνομία και άλλοι φορείς. Η έκθεση είχε όμως, πράγματα που ήταν σε εκκρεμότητα και δεν επέτρεπε στην επιτροπή να δώσει το πράσινο φως ώστε να αρχίσει να λειτουργεί η ρόδα’’.
Το πράσινο φως ωστόσο δεν δόθηκε καθώς πριν από λίγο ο Δήμος Αθηναίων έβγαλε την εξής ανακοίνωση: «Ακολουθώντας την αρνητική γνωμοδότηση της Επιτροπής Θεαμάτων, ο δήμος Αθηναίων απορρίπτει το αίτημα της επιχείρησης που διαχειρίζεται τη Ρόδα Παρατήρησης στην πλατεία Συντάγματος να παραταθεί η παραμονή της έως ότου προσκομιστούν τα απαιτούμενα συμπληρωματικά στοιχεία. Ο δήμος Αθηναίων ζήτησε την αποσυναρμολόγηση και την απομάκρυνση της κατασκευής».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌