Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΓΚΡΙΖΑΡΕΙ η ΚΥΠΡΟΣ!Επικίνδυνα ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ κατά του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ...

Ένα από τα θέματα που αναμένεται να συζητηθούν στην πενταμερή διάσκεψη στις 12 Ιανουαρίου ,είναι ο ρόλος της Ε.Ε καθώς η ελληνοκυπριακή μεριά επιμένει σε εμπλοκή της Ε.Ε έτσι ώστε να διασφαλιστεί η συμβατότητα της λύσης με το ευρωπαϊκό κεκτημένο,ενώ τουρκική πλευρά επιθυμεί απλή παρουσία της Ε.Ε.Να σημειωθεί πως η τουρκική πλευρά θέλει τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σαν τον Πίτερ Βαν Νούφελ, ο οποίος δεν είναι ποτέ στην αίθουσα κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.
Να τονιστεί πως ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης ανέφερε πως «ήταν κοινή πεποίθηση του Προέδρου της Κομισιόν και του Προέδρου της Δημοκρατίας ότι η καλύτερη εγγύηση για την ασφάλεια ενός κράτους μέλους είναι η λειτουργικότητα του συστήματος διακυβέρνησης, καθώς και η ίδια η ιδιότητά του ως κράτος μέλος της Ε.Ε.».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌