Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΥΨΙΣΤΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ στις Ε.Δ! Φόβοι για ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ τις επόμενες μέρες...

Εντολή για ύψιστη εγρήγορση έχουν λάβει οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας. Δεν είναι μόνο πως παραδοσιακά την περίοδο των Χριστουγέννων οι Τούρκοι προχωρούν σε κλιμάκωση των προκλήσεων.
 Είναι πως η εσωτερική αναταραχή στη γειτονική χώρα δημιουργεί αστάθεια που μπορεί να ‘εξαχθεί΄’ στο Αιγαίο. Το πρόβλημα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ οι παραβιάσεις των Τούρκων. Είναι το γεγονός πως κάθε φορά που διεξάγεται αερομαχία οι κίνδυνοι για ένα ατύχημα αυξάνονται υπέρμετρα.
Αίσθηση όμως προκαλεί το γεγονός πως τον τελευταίο καιρό οι Τούρκοι δεν κάνουν απλά παραβιάσεις με F-16 αλλά στέλνουν και κατασκοπευτικά αεροσκάφη, όπως έγινε και χθες με την υπερπτήση του CN-235 που πέταξε 30 μόλις μέτρα πάνω από τα κεφάλια των στρατιωτών που υπηρετούν στο φυλάκιο της νήσου Παναγιάς.
Συνυπολογίστε και τα τουρκικά ΜΜΕ που χρησιμοποιούν ορολογία 1996 (προ κρίσης Ιμίων) και καταλαβαίνετε το εκρηκτικό μείγμα στο Αιγαίο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌