Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΠΑΙΖΕΙ τη ΧΩΡΑ σε μια ΖΑΡΙΑ! ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΡΙΖΑ, όλα για την καρέκλα...

Φαίνεται πως στην κυβέρνηση έχει αρχίσει να προκρίνεται το σενάριο ενός νέου δημοψηφίσματος, αντί εκλογών. Βλέπετε οι ΣΥΡΙΖΑιοι έχουν καταλάβει πως θα υποστούν οδυνηρή ήττα στις εκλογές και όπως είναι φυσικό δε θέλουν να χάσουν τις καρέκλες.
Ποιες είναι οι κινήσεις που έχει κάνει μέχρι στιγμής η κυβέρνηση;  Έδωσε έκτακτο βοήθημα στους χαμηλοσυνταξιούχους και παράλληλα τεντώνει το σκοινί στις σχέσεις με τους δανειστές.
Το ότι θα απαιτηθούν νέα μέτρα είναι δεδομένο. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να επιτευχθεί το 3,5% πρωτογενών πλεονασμάτων που απαιτεί η συμφωνία. Παράλληλα όμως είναι δεδομένο πως δεν είναι επιτεύξιμα.
Κατά συνέπεια πρέπει να δοθεί το μήνυμα της αντίστασης μήπως πειστούν κάποιοι ελάχιστοι από τους ψηφοφόρους. Ποια η ερώτηση που θα τεθεί στο λαό; «Να απευθυνθούμε στον ελληνικό λαό και να ζητήσουμε την άποψη του αν θέλει να συνεχιστεί η πολιτική της λιτότητας», αναφέρει κυβερνητική πηγή.
Ήδη πάντως οι διαρροές αυτές από το Μαξίμου έχουν προκαλέσει σεισμό στα πολιτικά κόμματα. Ενδεικτική ήταν η άποψη του Ευάγγελου Βενιζέλου ο οποίος κάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να μην συνηγορήσει σε ένα τέτοιο αίτημα από την κυβέρνηση διότι θα πρόκειται για «επανάληψη των θεσμικών εκβιασμών και ατασθαλιών του 2015».

 ews.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌