Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Δύσκολες ώρες για δύο πυροσβέστες– Χτυπήθηκαν από τσιγγάνους


Αιματηρή επίθεση από ομάδα ρομά δέχτηκαν δύο πυροσβέστες που κλήθηκαν να σβήσουν φωτιά κοντά στο νοσοκομείο του Πύργου Ηλείας.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου δύο πυροσβέστες με ένα πυροσβεστικό όχημα βρέθηκαν απέναντι από τα φανάρια της Φιλοθέης, στην είσοδο της ηλειακής πρωτεύουσας, προκειμένου να σβήσουν πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει σε καλύβες που διαμένουν τσιγγάνοι.
Όταν οι άνδρες της υπηρεσίας έφτασαν στο σημείο, δέχθηκαν σφοδρή επίθεση από ρομά, οι οποίοι τους πετούσαν ξύλα και μεγάλες πέτρες. Οι δύο πυροσβέστες τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά, ενώ το όχημα της υπηρεσίας υπέστη σοβαρές ζημιές.
Στο σημείο μετέβησαν, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι κινητοποιήθηκαν για τη σύλληψη των δραστών.
Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, κι έτσι οι άνδρες της Π.Υ, κατάφεραν να σβήσουν και την φωτιά που είχε ξεσπάσει στις καλύβες.

ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌