Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΕΚΤΑΚΤΟ: Λουκέτο σε πασίγνωστη Ελληνική επιχείρηση.. στον »δρόμο» οι εργαζόμενοι!



Τέλος εποχής για ένα από τα καλύτερα και παλαιότερα εστιατόρια της εθνικής οδού στον άξονα Αθήνας – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Πλαταμώνα, το Platamon Stop, το οποίο μετρά πολλές δεκαετίες ιστορίας. Το εστιατόριο έκλεισε οριστικά πριν μερικές μέρες, όπως σημειώνεται στο facebook, ενώ τοποθετήθηκε στην είσοδο και η σχετική ταμπέλα με την οποία οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης ευχαριστούν τον κόσμο για τη στήριξή τους.
To Platamon Stop ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1977 και για σχεδόν 40 χρόνια αποτελούσε σημείο ξεκούρασης και ανάπαυλας για τους οδηγούς, τους τουρίστες, προσφέροντάς τους καφέ και φαγητό, ενώ ήταν ανοικτό 24 ώρες το 24ωρο.
Σε ανάρτηση στο Facebook οι εργαζόμενοι ευχαριστούν τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης για τη δουλειά που τους προσφέρθηκε καθώς και για το γεγονός , όπως σημειώνουν, ότι η Διεύθυνση ήταν πάντα δίπλα τους:
Έκλεισε το ιστορικό  Platamon Stop – Από τα παλαιότερα εστιατόρια της Εθνικής Οδού

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌