Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ!Δεν μας εγκαταλείπει...

Την άφιξη του Σεργκέι Λαβρόφ, για διήμερη επίσκεψη στο Βελιγράδι είχαμε σήμερα. Σκοπός της επίσκεψης είναι οι συνομιλίες με ανώτατους αξιωματούχους συμμετέχοντες στην υπουργική σύνοδο του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ), στον οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα .
Στα ελληνικά ενδιαφέροντα όμως, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από το Κρεμλίνο αναφέρουν πως ο Ρώσος ΥΠ.ΕΞ έρχεται με μήνυμα Πούτιν για την Ελλάδα. Αφορμή στάθηκαν οι πιέσεις από το Βερολίνο και την Τρόικα.
Οι ίδιες λοιπόν πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ρώσος Πρόεδρος δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με τη στάση της Μέρκελ κατά της Ελλάδας και εμφανίζεται να την έχει στοχοποιήσει πολιτικά.
Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως η Ρωσία δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών στη Σερβία και επιθυμούν να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, ξεκάθαρα φιλορωσικό πρόσωπο. Στο πλαίσιο αυτό δεν είναι τυχαία η δήλωση Ρώσου διπλωμάτη πως «Η Ρωσία θα προσπαθήσει  να κάνει  ό, τι είναι δυνατόν, εφόσον  η Σερβία το ζητήσει για την ασφάλεια της . Προσπαθούμε τα σερβικά συμφέροντα να λαμβάνονται υπόψη».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌