Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΤΕΛΟΣ τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! Το ΙΣΛΑΜ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΕΙ την ΕΥΡΩΠΗ...



Φρενίτιδα έχει πιάσει τις ευρωπαϊκές χώρες και προσπαθούν να απορρίψουν οτιδήποτε χριστουγεννιάτικο ώστε να μην προκαλέσουν τους μουσουλμάνους. 
Πιο συχνά ακούγονται οι λέξεις "ραμαζάνι" και "χάνουκα" παρά "Χριστούγεννα" και μάλιστα, όπως αναφέρει ο βρετανικό Τύπος, υπάρχουν εστιατόρια που έχουν αφαιρέσει τη συγκεκριμένη λέξη από τα μενού και αντί για "χριστουγεννιάτικες λιχουδιές", προσφέρουν "χειμωνιάτικες". 
Μάλιστα, αίσθηση προκάλεσε και η χριστουγεννιάτικη εορτή  που πραγματοποιήθηκε στην αυστριακή πρεσβεία της Γερμανίας, η οποία περιγράφτηκε στην πρόκληση ως "ζεστή εκδήλωση με χειμωνιάτικες λιχουδιές". 
Όπως μεταφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, όταν ένας δημοσιογράφος ρώτησε να μάθει γιατί έγινε αυτή η αλλαγή στην ονομασία των εδεσμάτων, ο αυστριακό πρέσβης παραδέχτηκε ότι τα μετονόμασαν από σεβασμό στο Ισλάμ. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌