Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΟΛΑ στον ΑΕΡΑ! 'Παγώνουν' την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ! Άγνωστες οι προεκτάσεις...

Στον αέρα βρίσκεται η δεύτερη αξιολόγηση. Με το πάγωμα που έχει επέλθει στις σχέσεις Δανειστών και Ελλάδας, με αφορμή τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, τίποτα δε φαίνεται να προχωρά μέχρι το τέλος του έτους.
Ο εκπρόσωπος του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς κράτησε χαμηλούς τόνους στην χθεσινή ενημέρωση δηλώνοντας την αποχώρηση των θεσμών, συμπληρώνοντας ότι «οι διαπραγματεύσεις σε όλα τα θέματα θα συνεχιστούν εξ αποστάσεως».
Οι πληροφορίες πάντως από την Ευρώπη, δείχνουν πως πρόβλημα με τις εξαγγελίες έχουν μόνο η Γερμανία και η Ολλανδία (χώρα δορυφόρος της Γερμανίας στα οικονομικά). Οι δύο αυτές χώρες είναι που μπλοκάρουν την όλη διαδικασία.
Με βάση όλα αυτά το πρώτο Eurogroup της νέας χρονιάς που θα γίνει στις 26 Ιανουαρίου δεν θα έχει ρόλο μόνο να κάνει ανασκόπηση της αξιολόγησης, αλλά θα πρέπει να πάρει αποφάσεις και για την συνέχιση του ελληνικού προγράμματος. Με άλλα λόγια θα είναι ένα ακόμη κρίσιμο Eurogroup.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌