Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Γονείς ΠΡΟΣΟΧΗ – Σπείρα αρπάζει παιδάκια. Δείτε που…

Σύμφωνα με το irafina.gr, το απόγευμα της Δευτέρας, σε παιδική χαρά του Μαραθώνα ένα αυτοκίνητο χρώματος ασημί παρακολουθούσε διακριτικά τα παιδάκια που έπαιζαν σε παιδική χαρά.
Μόλις εντόπισαν κάποια παιδιά που δεν είχαν συνοδό μαζί τους, ήταν μόνα τους δηλαδή, κατέβηκε η κοπέλα από το αυτοκίνητο, τα πλησίασε, τους μίλαγε για να πιάσει «φιλίες» μαζί τους και κάποια στιγμή τους πρότεινε να πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο.
Εκείνα δεν ήθελαν, αντέδρασαν και παρότι επέμενε η άγνωστη κοπέλα να τους πάει με το ζόρι στο αυτοκίνητο, τα παιδιά έφυγαν τρέχοντας και πήγαν σπίτια τους.
Ειδοποιήθηκε από τους γονείς άμεσα η αστυνομία όπου άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν τάχιστα από την Νέα Μάκρη που ήταν εκείνη την ώρα στην περιοχή και άρχισαν το ψάξιμο. Μέχρι τις εννέα το βράδυ όμως που έψαχναν παντού δεν βρήκαν κάτι. Συνέχισαν την ερευνά τους και σε μια παιδική χαρά στη Νέα Mάκρη εντόπισαν το αυτοκίνητο με τον άνδρα και την γυναίκα να επιχειρούν να κάνουν το ίδιο πράγμα σε άλλα παιδάκια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌