Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Ο Πούτιν είναι ΕΤΟΙΜΟΣ!Ενισχύει την πυρηνική δύναμη της Ρωσίας...

«Οφείλουμε να ενισχύσουμε το δυναμικό των στρατηγικών πυρηνικών μας δυνάμεων, πριν από όλα με τη βοήθεια πυραυλικών συστημάτων ικανών να εγγυηθούν την διαπερατότητα των συστημάτων αντιπυραυλικής άμυνας, αυτών που υπάρχουν και αυτών που θα υπάρξουν»,δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ο οποίος σήμερα διέταξε την αύξηση της ρωσικής πυρηνικής δύναμης,ώστε το 2017 να έχει την ικανότητα να αντιταχθεί σε οποιαδήποτε αντιπυραυλική ασπίδα.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου  Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε πως οι συζητήσεις με την Ουάσιγκτον δεν είναι ιδιαίτερα θερμές αλλά ο Ντόναλντ Τράμπ όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος έχει «περισσότερο εποικοδομητική προσέγγιση» απέναντι στη Ρωσία.
Κλείνοντας ο Πέσκοφ τόνισε:«Δεν φορούμε ροζ γυαλιά, δεν έχουμε ψευδαισθήσεις για θεαματικές προόδους, αλλά ελπίδα για πιο εποικοδομητική προσέγγιση»

 /

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌