Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ | Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΙΟΥ!!

ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ | Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΙΟΥ!!

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ μετά την κλήση που έλαβε…

Συναγερμός έχει σημάνει στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου εδώ και λίγη ώρα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μια 31χρονη μητέρα από τη Ναύπακτο θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή της και βούτηξε στο κενό.
Μέσα στο αυτοκίνητό της βρέθηκε σημείωμα, στο οποίο αναφέρει πως είναι άρρωστη και δεν θέλει να επιβαρύνει άλλο τους δικούς της ανθρώπους.
Όλα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου, περίπου στις 07:00, όταν η γυναίκα πάρκαρε το αυτοκίνητό της στη γέφυρα, μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου πυλώνα και φαίνεται από τις κάμερες ασφαλείας να κατευθύνεται προς τα προστατευτικά κιγκλιδώματα!
Ωστόσο, από τις κάμερες κυκλοφορίας δεν είναι δυνατό να εξακριβωθεί αν η γυναίκα πήδηξε στη θάλασσα.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο tempo24.gr ο κεντρικός λιμενάρχης Πατρών Δ. Κυριακουλόπουλος, όπως αναφέρθηκε από το κέντρο διαχείρισης της γέφυρας μία γυναίκα λίγο μετά τις 7.00 το πρωί πήδησε στο κενό από το μέσον περίπου της γέφυρας στο σημείο πού είναι το μεγαλύτερο ύψος.
Αμέσως σήμανε συναγερμός και σκάφος του λιμενικού ερευνά από τις 08:00 το πρωί την περιοχή για τον εντοπισμό της γυναίκας. Ωστόσο, οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι εξαιρετικά δύσκολες και το έργο του εντοπισμού δυσχεραίνεται.
Λίγο αργότερα βρέθηκε το αυτοκίνητό της, μέσα στο οποίο υπήρξε και ένα ιδιόχειρο σημείωμα που έγραφε «είμαι άρρωστη, δεν θέλω να σας επιβαρύνω άλλο»…
ΔEITE TO BINTEO:
newsbomb.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌