Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under: ,

Σας ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!Η αλήθεια για το ΠΤΗΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ και τους μισθούς των Ε.Δ...



Στη συνέντευξη που έδωσε στο onalert.gr ο Πάνος Καμμένος μίλησε για το πτητικό επίδομα, το κόψιμο αυτού και για το πώς θα συντηρείται η εφεδρεία.



Ακούγονται διάφορα για το πτητικό, το καταδυτικό κλπ. Θα ήθελα να διαβεβαιώσω όλα τα στελέχη μας ότι όσοι πετάνε, όσοι καταδύονται και οι αλεξιπτωτιστές δεν πρόκειται να χάσουν ούτε ένα χιλιοστό των επιδομάτων αυτών. Θα υπάρξει μια μείωση στα επιδόματα, όχι αυτών όμως που είναι οι μάχιμοι, αλλά κάποιων άλλων που χωρίς ουσιαστικά να πετάνε, να καταδύονται ή να πέφτουν με αλεξίπτωτα, έπαιρναν φουλ τα επιδόματα αυτά, πολλοί δε εξ αυτών, ερχόμενοι από την αποστρατεία και περισσότερο μέσω πολιτικών εξυπηρετήσεων. 
Δεν μπορεί από τη μια μεριά να παλεύουμε για να μην μειωθεί, και δεν θα μειωθεί ούτε ένα ευρώ το εισόδημα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων - αυτό είναι προϋπόθεση για να παραμείνω στην κυβέρνηση- και από την άλλη μεριά, εκεί που μπορούμε να βοηθήσουμε να βελτιώσουμε αδικίες να μην τις βελτιώνουμε.
Δηλαδή δεν μπορεί ο άλλος να επανέρχεται για πολιτικούς λόγους, να φοράει την πουλάδα, να μην έχει μπει σε κόκπιτ αεροπλάνου και να παίρνει φουλ πτητικό. Δεν γίνεται.
ΕΡ: Αυτές είναι λίγες οι περιπτώσεις. 
Τόσο μικρές θα είναι και οι μειώσεις. Οι μειώσεις τελικά σε αυτά θα είναι μικρές. Υπάρχουν οικονομίες όμως που μπορούν να γίνουν σε άλλες περιπτώσεις.
ΕΡ: Να μείνουμε λίγο στο πτητικό. Τι θα γίνει με τις εφεδρείες. Υπάρχουν στελέχη τα οποία πρόσκαιρα η υπηρεσία τα καλεί να βρίσκονται σε κάποιο γραφείο, ωστόσο συντηρούνται, βάζουν ώρες πτήσης, και παραμένουν στην εφεδρεία.
Θα συνεχίσουν να βάζουν ώρες, θα συνεχίσουν να πετάνε, και είναι μάχιμοι, ασχέτως αν βρίσκονται στο γραφείο. Δεν μιλάω γι αυτούς. Μιλάω για αυτούς οι οποίοι επανέρχονται και παίρνουν θέσεις μονίμων στελεχών. Και αυτή είναι η βούληση σε διακλαδικό επίπεδο. 
Έχουμε πολλά ικανά μόνιμα στελέχη. Δεν υπάρχει τόσο μεγάλη ανάγκη να επαναφέρουμε από την αποστρατεία κόσμο, εκτός κι αν πρόκειται για πολύ ειδικές περιπτώσεις, τις οποίες και θα εξετάσουμε μια προς μία.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌