Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΠΕΦΤΕΙ ο ΤΣΙΠΡΑΣ!Και μάλιστα με ΠΑΤΑΓΟ...

Εμπιστοσύνη μηδέν στην κυβέρνηση από τους Έλληνες πολίτες. Τα αποτελέσματα του Ευρωβαρόμετρου Νοεμβρίου προκαλούν σοκ. Σύμφωνα με τους Έλληνες ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπεύθυνος για την κακή κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και γι αυτό οδεύει σε εκλογικό όλεθρο.
Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στην ερώτηση για το πώς βλέπουν την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας τους επόμενους 12 μήνες, μόλις το 8% απαντά ότι θα είναι καλύτερη, με το 64% να εκτιμά οτι θα είναι χειρότερη και το 30% να προβλέπει στασιμότητα. Αντίστοιχα ο μέσος όρος στην Ε.Ε. ήταν 22% προς την κατεύθυνση της βελτίωσης, 26% της επιδείνωσης και 47% στασιμότητα.
Επτά στους δέκα χαρακτηρίζουν ακόμα από κακή έως πολύ κακή την οικονομική κατάσταση του νοικοκυριού τους με το 48% να προβλέπει επιδείνωση το επόμενο 12μηνο και μόλις το 7% να πιστεύει ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί.
Σχετικά με την κατάσταση της απασχόλησης τους επόμενους 12 μήνες στην Ελλάδα, το 7% αναμένει βελτίωση, όπως γράφει η Ναυτεμπορική, ενώ το 64% επιδείνωση. Τα αντίστοιχα ποσοστά στην Ε.Ε. ήταν 23% και 26%. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μόνο το 1% των Ελλήνων χαρακτηρίζει τη σημερινή κατάσταση της απασχόλησης καλή και το 99% κακή.
Στην ερώτηση προς ποια κατεύθυνση πάνε τα πράγματα στην Ελλάδα, το 4% απάντησε στην καλή και το 92% στην κακή, ενώ στην ερώτηση πώς πάνε τα πράγματα στην Ευρώπη το 29% των Ελλήνων απάντησε καλά και το 56% προς την κακή κατεύθυνση.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌