Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΚΑΥΣΙΜΑ-ΦΩΤΙΑ! Ετοιμαστείτε να 'ματώσουμε'...

Ο νέος χρόνος θα βάλει φωτιά στην τσέπη των οδηγών. Η αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης που επέβαλε η κυβέρνηση θα διαμορφώσει τιμές ΜΗ-οδήγησης.
Οι οδηγοί μέσα στον τελευταίο μήνα είδαν τις τιμές να “τσιμπάνε” άσχετα από το καύσιμο που χρησιμοποιούν. Η βενζίνη από το 1,41 ευρώ που ήταν τον Νοέμβριο πλέον έχει φτάσει στο 1,46 ευρώ το λίτρο, το πετρέλαιο κίνησης από το 1,,1 πλέον είναι στο 1,18 ευρώ το λίτρο ενώ και το υγραέριο ανέβηκε από τα 0,65 ευρώ το λίτρο στο 0,72 ευρώ.
Αυτές οι αυξήσεις ήρθαν καθώς υπήρξε αύξηση των διεθνών τιμών μαζί με μια πτώση του ευρώ σε σχέση με το δολάριο των ΗΠΑ. 
Με την αλλαγή του χρόνου όμως το κακό θα συνεχιστεί καθώς αυξάνεται ο φόρος και έτσι το 2017 θα μας φέρει νέα αύξηση στην τιμή.
Πλέον η μέση τιμή στα πρατήρια θα είναι για την απλή αμόλυβδη στο 1,54 ευρώ το λίτρο, για το πετρέλαιο στο 1,28 ευρώ το λίτρο και για το υγραέριο στα 0,82 λεπτά του ευρώ.
Με πληροφορίες από newsit


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη.