Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΙΣΧΥΡΟ ΡΑΠΙΣΜΑ στην ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ! ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ έρχονται ΤΩΡΑ...

Άλλο ένα χαστούκι για τη ‘διαπραγμάτευση’ που κάνει η Κυβέρνηση ήρθε από την Ευρώπη. Σύμφωνα με απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου (οριστική και αμετάκλητη) που θα ανακοινωθεί επισήμως την Τετάρτη, θα απελευθερωθούν οι ομαδικές απολύσεις.
Αυτό φυσικά δένει τα χέρια της Αχτσιόγλου καθώς  η άλλη πλευρά θα έχει ένα δεδικασμένο στα χέρια της που αφορά μάλιστα σε 237 απολύσεις εργαζόμενων στην ΑΓΕΤ Ηρακλής.
Κάπως έτσι και στη χώρα μας θα υπερισχύει στο ζήτημα αυτό το Ευρωπαϊκό Δίκαιο και έτσι η νομοθεσία στην Ελλάδα θα πρέπει να εναρμονιστεί. Αυτό το γεγονός θα επηρεάσει άμεσα όσους εργάζονται σε ΔΕΚΟ και τράπεζες.
Στην  περίπτωση τραπεζών και ΔΕΚΟ και ειδικά των ΔΕΚΟ προς πώληση η απόφαση αυτή ισούται με ομαδικές απολύσεις και μάλιστα κατά πολλούς άμεσα ώστε οι εταιρείες αυτές να γίνουν πιο θελκτικές για τους υποψήφιους αγοραστές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌