Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Ν-ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ που ΠΕΡΑΣΕ ΝΥΚΤΑ! Λεφτά υπάρχουν για το Δημόσιο...

Tροπολογία που πέρασε νύκτα ανοίγει το δρόμο για μονιμοποιήσεις συμβασιούχων αλλά και αυξήσεις στους μισθούς. Με τη νέα τροπολογία χιλιάδες συμβασιούχοι στους ΟΤΑ βρήκαν παράθυρο για να μονιμοποιηθούν αλλά και να λάβουν μισθολογικές αυξήσεις με απλή δικαστική απόφαση.
Παρά τις αντιρρήσεις του υπουργείου Οικονομικών καθώς θα υπάρξει σφοδρή αντίδραση από τους δανειστές από τη στιγμή που είναι μνημονιακή υποχρέωση της χώρας για πάγωμα των δαπανών, ειδικά σε ό,τι αφορά στους μισθούς του Δημοσίου, αλλά και για πλαφόν στις προσλήψεις, στο νομοσχέδιο για τον Χωροταξικό Σχεδιασμό πέρασε τροπολογία που καταργεί την υποχρέωση των Δήμων να φτάνουν ως το τέλος τη δικαστική παρεμπόδιση της μετατροπής των συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου, ανοίγοντας έτσι διάπλατα το παράθυρο μονιμοποίησης των συμβασιούχων με μια και μόνη δικαστική απόφαση.
Η τροπολογία αυτή πέρασε ύστερα από πίεση βουλευτών.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌