Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΜΕΓΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ο ΠΟΥΤΙΝ! Αντιμέτωπος με ΟΛΟΥΣ ο Ομπάμα...



"Η απόφαση της αμερικανικής κυβέρνησης κινείται προς τη λάθος κατεύθυνση και μπορεί να φέρει τον κόσμο αντιμέτωπο με έναν νέο Ψυχρό Πόλεμο", υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αναφερόμενος στην απέλαση των 35 Ρώσων διπλωματών που διέταξε η κυβέρνηση Ομπάμα. 
"Δεν θέλουμε οι εντάσεις μεταξύ της Ρωσίας και των ΗΠΑ να επηρεάσουν την κατάσταση στην περιοχή. Αυτό δεν θα ωφελήσει κανέναν. Η απέλαση των διπλωματών είναι λανθασμένη προσέγγιση. Δεν θέλουμε να ξαναβρεθούμε στον Ψυχρό Πόλεμο. Υπάρχουν προκλήσεις τις οποίες θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε από κοινού, με τη συμμετοχή των διπλωματών".
Σύμφωνα με το ρωσικό ΥΠΕΞ, καλούνται να αποχωρήσουν από τις ΗΠΑ  96 άτομα:  "Στην πραγματικότητα, δεν μιλάμε μόνο για τους διπλωμάτες, αλλά και για τα μέλη των οικογενειών τους. Είναι 96 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας", σημείωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Μαρία Ζαχάροβα.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα απελάσει από τη Ρωσία Αμερικανούς διπλωμάτες, ως αντίποινα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌