Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Συνεχείς εντάσεις!Με ''Τάγμα Αυτοκτονίας'' απειλεί το ΡΚΚ...

Σύμφωνα με σοκαριστική ανακοίνωση του αρχηγού του Κουρδικού ΡΚΚ, Μurat Karayılan ,έχει συσταθεί ένα ‘’τάγμα’’ με εθελοντές αυτοκτονίας με στόχο να χτυπήσουν Τούρκους πολιτικούς.Ο Karayılan είπε πως  το «Τάγμα αθανάτων» όπως το ονομάζουν,μπορεί να ενεργοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή αν απειληθεί με οποιονδήποτε τρόπο η ζωή του Αμπντουλάχ Οτσαλάν ο οποίος να σημειωθεί καταδικάστηκε αρχικά σε θάνατο το 1999 όμως το 2002 η ποινή άλλαξε σε ισόβια.
 «Εάν κάτι τέτοιο γίνει επιπρόσθετα της εξέγερσης το “Τάγμα των αθανάτων” το οποίο έχει οργανωθεί για τέτοιες καταστάσεις θα λάβει επίσης μέρος στην εξέγερση. Στόχος του Τάγματος είναι η ολοκληρωτική εξαφάνιση όλων των εκείνων των πολιτικών αρχηγών που συμμετείχαν στην απόφαση για να γίνε ο Οτσαλάν στόχος αντιποίνων», είπε ο ηγέτης του ΡΚΚ Μurat Karayılan.
Τέλος ο Karayılan δεν παρέλειψε να αναφέρθει και στους τρόπους με τους οποίους ενδέχεται να γίνουν οι επιθέσεις: «Κανείς δεν μπορεί να πει πως αυτό δεν μπορεί να γίνει. Εάν τέσσερις Φενταγίν (αυτοί που θυσιάζουν τη ζωή τους) επιτεθούν ταυτόχρονα σε μια ομιλία ή οδηγήσουν αυτοκίνητα μέσα σε ένα κομβόι μπορεί να πει κανείς ότι δεν θα πετύχουν το στόχο τους;» 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌