Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΟΡΓΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ κατά ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!Μεγαλώνει το ΣΧΙΣΜΑ!Στα όρια η συνοχή της Ν.Δ...

Επικριτικός εμφανίστηκε ο Κώστας Καραμανλής ως προς τη στάση που τήρησε κατά τη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή η Νέα Δημοκρατία, για τη χορήγηση της 13ης σύνταξης (της λεγόμενης).
Μιλώντας με συνεργάτες του ο πρώην Πρόεδρος της Ν.Δ. εμφανίστηκε ιδιαίτερα οργισμένος και ανήσυχος για την στρατηγική που ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Μάλιστα φαίνεται πως ο Κώστας Καραμανλής, επί της ουσίας, απλά εξέφρασε τη δυσφορία σχεδόν του συνόλου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. Μάλιστα, υπό ορισμένες συνθήκες, μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε δυσμενείς για τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξελίξεις.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ορισμένοι βουλευτές υποστήριξαν πως αν ψηφίσουν «παρών» θα υπογράψουν την πολιτική αυτοκτονία του κόμματος.
«Αν δεν ψηφίσουμε τώρα τα μέτρα, πώς θα υποσχεθούμε μεθαύριο παροχές στον κόσμο;», ήταν ένα από τα πολλά επιχειρήματα που ακούστηκαν στην αίθουσα και συνεχίστηκαν: «Αν δεν στηρίξουμε τώρα τις μεταρρυθμίσεις και παρασυρθούμε από τον λαϊκισμό, δεν μπορούμε να πούμε στον κόσμο για λιτότητα».
Βουλευτής της ΝΔ σχολίασε σε υψηλούς τόνους: «Είμαστε με τα καλά μας; Έχουν σπάσει τα τηλέφωνα στο γραφείο μου από το πρωί, από συνταξιούχους που παίρνουν και βρiζουν!».
Στην ουσία έλεγαν οι βουλευτές της Ν.Δ πως κινούμαστε σε απόλυτη ταύτιση με τον Σόιμπλε, που μόνο προβλήματα θα μας δημιουργήσει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌