Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

Φρούριο η Κωνσταντινούπολη! Ξεκινά η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ...

29 αστυνομικοί αντιμετωπίζουν κατηγορίες για απειθαρχία, στην πρώτη σημαντική δίκη που αφορά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία και ξεκίνησε σήμερα Τρίτη.Πολλές δίκες σε άλλες περιοχές της χώρας έχουν ήδη ξεκινήσει, αλλά αυτή θεωρείται από τις πιο σημαντικές ως τώρα.O δικαστής Φικρέτ Ντεμίρ,ξεκίνησε τη δίκη διαβάζοντας τα ονόματα όσων κατηγορούνται καθώς και τα γεγονότα για τα οποία κατηγορούνται,αναμένεται για την επόμενη φάση να παρουσιαστούν τα επιχειρήματα της υπεράσπισης ενώ η πρώτη φάση θα διαρκέσει περίπου 4 μέρες.
Ο Ορχάν Καγκρί Μπεκάρ δικηγόρος μερικών θυμάτων του πραξικοπήματος δήλωσε:«Όποιος ενέχεται στην απόπειρα πραξικοπήματος πρέπει να έχει μια δίκαιη δίκη», και συμπλήρωσε «Όσοι είναι ένοχοι πρέπει να καταδικαστούν με τη βαρύτερη ποινή επειδή πρόκειται για προδοσία της χώρας».
Όπως ανέφερε το Anadolu,oι εισαγγελείς ζητούν την καταδίκη τρις σε ισόβια για 21 από τους αστυνομικούς και 7,5 έως 15 χρόνια φυλάκιση για τους υπόλοιπους οκτώ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌