Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΒΟΜΒΑ!ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ όσους ΕΚΛΕΨΑΝ ΕΦΟΡΙΑ και ΚΡΑΤΟΣ με ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ..



Με απόφαση του Διοικητικού Εφετείο (απόφαση υπ’ αρίθμ. 3820/2016 που δημοσιεύθηκε στις 9 Δεκεμβρίου) εκρίθη πως οι οικονομικές χρήσεις έως και το 2006 έχουν παραγραφεί, συνεπώς οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους δεν έχουν δικαίωμα να προχωρήσουν σε ελέγχους.
Η απόφαση αυτή είναι ΒΟΜΒΑ καθώς de facto ΚΑΙ de jure όλοι οι έλεγχοι πρέπει να πάψουν άμεσα και δικαιώνονται όλοι οι φορολογούμενοι στους οποίους έχουν επιβληθεί πρόστιμα χιλιάδων ευρώ για τις χρήσεις οι οποίες κατά τη δικαστική κρίση έχουν παραγραφεί. Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι το δικαστήριο αποφάνθηκε πως για να γίνει έλεγχος πέραν της πενταετίας, δηλαδή για χρήσεις που έχουν παραγραφεί, θα πρέπει να έχει ήδη πραγματοποιηθεί έλεγχος εντός της πενταετίας και μόνον τότε  η φορολογική διοίκηση θα μπορεί να επανέλθει για συμπληρωματικό έλεγχο με την προϋπόθεση ότι  υπάρχουν διαθέσιμα νέα στοιχεία.
Η απόφαση αυτή είναι ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ σε κάθε έλεγχο που θα επιθυμούσε να κάνει το Κράτος για να βρει μαύρο χρήμα.
Από τη στιγμή που η απόφαση έχει εκδοθεί το θέμα θεωρείται λήξαν νομικά, όχι όμως και ηθικά. Είναι γνωστό τοις πάσι πως  στις λίστες βρίσκονται πολιτικοί (ποιοι κυβερνούσαν άραγε;). μήπως ασκήθηκε πίεση στους δικαστικούς κύκλους για να ξεπλυθούν οι αμαρτίες στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ; 
Ελπίζουμε πάντως πως δεν υπάρχουν πρόσωπα του δικαστικού κόσμου στις λίστες αυτές. Πως δεν υπάρχει δίπολο αλληλοκάλυψης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌