Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΠΑΤΡΑ: Διέψευσε τα σενάρια προώρων εκλογών – ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ



Συνέντευξη Τύπου προς τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ παραχωρεί αυτήν την ώρα στα γραφεία της ΕΣΗΕΠΗΝ ,ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής και μεταφορών Νίκος Παππάς, που περιοδεύει από το πρωί σήμερα στην Πάτρα.
Μεταξύ άλλων:
Διέψευσε τα σενάρια εκλογών και δημοψηφίσματος
Ο Νίκος Παππάς ερωτήθηκε επανειλημμένα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, εάν η κυβέρνηση πρόκειται να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές ή σε δημοψήφισμα, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση με τους δανειστές. Ο κ. Παππάς απέκλεισε κατηγορηματικά αυτά τα σενάρια και δήλωσε ότι οι εκλογές θα γίνουν κανονικά το 2019. Μάλιστα, απέδωσε τα σενάρια που διακινούνται από τη ΝΔ αλλά και από μερίδα του Τύπου, λέγοντας πως: «Τα σενάρια αυτά υπάρχουν στα μυαλά όσων πιστεύουν στην Αριστερή παρένθεση». Υπογράμμισε δε, ότι το σενάριο της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες το χρησιμοποιεί ο αρχηγός της ΝΔ «για να κρατά το κόμμα του και τους βουλευτές του μετά το τελευταίο κρεσέντο πολιτικών λαθών».
Επίθεση σε Σόιμπλε
Ο Νίκος Παππάς εξαπέλυσε επίθεση στους δανειστές, με βολές προς τη Γερμανία, την οποία κατηγόρησε ότι αρνείται να παραδεχθεί λάθη και εμμονές. Παράλληλα, εξαπέλυσε βολές κατά του υπουργού Οικονομίας της Γερμανίας Σόιμπλε για τον οποίο είπε, ότι δεν μπορεί να επικαλείται ότι έχει εκλογές και πως δεν μπορεί να πάει στο κοινοβούλιο. «Κοινοβούλιο έχουμε και εμείς» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
«Αγκάθι τα εργασιακά»
Απαντώντας σε ερώτημα για τη διαπραγμάτευση ο κ. Παππάς δήλωσε ότι παραμένει ανοικτό το θέμα των εργασιακών και κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να λάβει θέση εάν επιθυμεί να υπάρχουν συλλογικές συμβάσεις εργασίας στην Ελλάδα.
Όσο για την επιστολή Τσακαλώτου προς τους θεσμούς, τόνισε ότι αυτή επαναλαμβάνει ότι η Ελλάδα τηρεί τα συμφωνηθέντα με τους εταίρους.
Χαρακτήρισε δε, ως «αστεία» την προσπάθεια της αντιπολίτευσης να δημιουργήσει εντυπώσεις για το θέμα.
-Για τα οικονομικά προβλήματα στο Όμιλο ΔΟΛ, είπε χαρακτηριστικά:»Να μην τους φταίει η κυβέρνηση, για τα προβλήματά τους».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌